Wonen op niveau

Een plan dat aan alle kanten klopt

Nouveau komt aan de Nieuwe Veenendaalseweg in Rhenen, op de plek van het Gezondheidscentrum en de inmiddels gesloopte Gereformeerde Kerk. De locatie biedt volop ruimte en mogelijkheden voor de ontwikkeling van 38 hoogwaardige appartementen verdeeld over drie gebouwen, met op de begane grond van de gebouwen het nieuwe Gezondheidscentrum. Hier vindt u straks onder meer twee huisartspraktijken, een apotheek, een tandartspraktijk en een fysiotherapeut. In alle plannen is er bijzondere aandacht voor de architectuur met opvallende hellende daken, veel groen zoals een daktuin en een ondergrondse parkeergarage voor bezoekers aan het Gezondheidscentrum en bewoners van Nouveau. Hier woont u straks in op niveau in een plan dat aan alle kanten klopt.

Duurzaam en energiezuinig

Wonen in een duurzame woning en een groene en biodiverse omgeving vormt het uitgangspunt bij Nouveau. Zo wordt uw appartement gasloos opgeleverd en wordt de verwarming en koeling verzorgd door een warmtepomp en zonnepanelen. Vloerverwarming, die per ruimte geregeld kan worden, staat garant voor een heerlijk binnenklimaat in elk jaargetijde. Het uitgangspunt is om de appartementen te laten voldoen aan de BENG-norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Dit betekent dat u de energie die u nodig heeft vrijwel helemaal zelf opwekt. Goede isolatie en de toepassing van onder meer ledverlichting in de parkeergarage en gemeenschappelijke ruimtes zorgen ervoor dat u in Nouveau extra duurzaam én energiezuinig kunt wonen.

Wonen op niveau

Nouveau telt drie gebouwen. Ze liggen iets verhoogd, waardoor wonen op niveau een extra dimensie krijgt. De twee voorste blokken hebben drie woonlagen en het achterste blok twee woonlagen. Onder alle gebouwen komt op de begane grond het nieuwe Gezondheidscentrum. In het hart van het plan is veel ruimte voor groen met als extra een sfeervolle daktuin. Parkeren voor bewoners en bezoekers kan in de ondergrondse parkeergarage. De 38 appartementen variëren tussen de 50 en 170 m2. Van heerlijk startersappartement tot groots penthouse. De architectuur van de drie gebouwen is gelaagd en modern waarbij er gespeeld wordt met verschillende kleuren en materialen. Het meest kenmerkende zijn de hellende daken, die Nouveau een bijzondere uitstraling geven.

De voordelen van Nieuwbouw

Planning

Nouveau komt eraan. Een prachtig nieuw thuis in hartje Rhenen met 38 hoogwaardige appartementen. Inmiddels is het bestemmingsplan onherroepelijk en zodra de omgevingsvergunning is verleend, kunnen we starten met de verkoop en de bouw. Naar alle waarschijnlijkheid in het eerste kwartaal van 2024. 

HEEFT U EEN VRAAG?

De plannen voor Nouveau zijn volop in ontwikkeling. Wilt u meer weten over het project, de appartementen en de mogelijkheden? Ga dan naar de FAQ. We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden alvast voor u op een rijtje gezet. Zit uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met Zonnenberg Makelaardij; bel 0317 – 22 80 18 of mail naar nieuwbouw@zonnenbergmakelaardij.nl.

HEEFT U INTERESSE?

Wilt u wonen op niveau in Nouveau? Meld u dan nu geheel vrijblijvend aan als geïnteresseerde in het plan. We kunnen u dan via e-mailings gericht op de hoogte houden van het laatste nieuws. Maak een account aan via de website en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.